Podotherapie en steunzolen voor sporters

Vestigingen

Veel sporters en wandelaars krijgen te maken met blessures aan de voeten of benen. De oorzaak kan heel verschillend zijn, hoe beweegt u, wat is de stand van uw voeten, wat voor schoenen gebruikt u.  

Bij welke blessures kan een podotherapeut helpen?

Veel sporters gaan bij een blessure naar een fysiotherapeut, deze kan het probleem ook vaak verhelpen maar neemt niet altijd de oorzaak weg. Sportblessures komen ook vaak voort uit verkeerde houdingen en bewegingen, middels podotherapie kan de oorzaak vaak ook aangepakt worden. Bijvoorbeeld gebruik  van een goede steunzool kan de voetstand aangepast worden en beweegt u ook anders. Hierdoor kunnen knieklachten, achillespeesklachten of rugklachten verdwijnen of verminderen.

Wij kijken graag mee of we bij uw blessure de oorzaak kunnen vinden, ook kan podotherapie in combinatie met bijvoorbeeld fysiotherapie de oplossing zijn.

Steunzolen voor sporters

Wij werken in de regio's Hilvarenbeek en Oirschot vanuit onze praktijkruimtes in Hilvarenbeek, Diessen en Oirschot. We maken graag een passende steun- of inlegzool voor u zodat het hardlopen, wandelen, voetballen, tennisen weer op een prettige manier gaat.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht